Absolu Beauté - Science & Cosmetics
VRAGEN?    06 10359135

Huidverbeterende behandelingen

« vorige pagina

SkinPhilosophy Behandelingen

 
Liftende behandeling gelaat en hals € 85,00
Voor de verslapte en/of vermoeide huid. Een behandeling die eens in de maand of twee maanden uitgevoerd kan worden. Wil men een kuur volgen: 3-4 behandelingen met tussentijd van 2 of 3 weken wordt aanbevolen. De huid word strakker en fijner van structuur, de huidfunctie word actiever en de collageen productie verbetert. (75-80 min)  
   
Pigmentvlekken Behandeling € 80,00
Behandeling die het mooiste resultaat geeft in kuurvorm. De intensheid van de pigmentvlek en de hoeveelheid zal bepalen hoeveel behandelingen noodzakelijk zijn. Er zal een pigmentmeting toegepast worden om het percentage melanine te meten. (50-60 min)  
   
Acné Behandeling Basis € 55,00
Een diepreingende behandeling die voorafgegaan word met een speciale fruitzuur peeling/dieptereiniging. Het verwijderen van onzuiverheden en behandelen van probleemzones van de acné huid. Bij elke acné huid kan de oorzaak divers zijn, er zal met een talgkliermeting begonnen worden om de conditie van de huid vast te stellen. (50-60 min)  
   
Acné Behandeling Speciaal € 65,00
Acné behandeling met een salicylzuurpeeling die ontstekingsremmend werkt en zorgt voor minder verhoorning zodat de huid rustiger wordt. (70min)  
   
Extreem Droge Huid € 69,00
SkinPhil gebruikt hier producten in een uitgebalanceerde combinatie om de vochtarme uitdrogende huid met maximaal effect te behandelen. Deze behandeling maakt een einde aan de droge vochtarme en extreem droge huid. (60-70 min)  
   
Verfijnen van Grove Porien € 69,00
Een huid met grove porien vraagt om een speciale behandeling. Skinphilosophy bied er een die de structuur van de huid aanzienlijk verfijnt. (60-70 min)  
   
 Melkzuurpeeling € 65,00
Voor meerdere soorten huidverbetering, littekens, acne, rimpels en verslapte huid en pigmentvlekken. Is met name zeer geschikt voor de droge en of gevoelige huid  
   
   
   
   

Glycolzuurpeeling

 
Deze behandeling houd voornamelijk in: reiniging, glycolzuurpeeling, werkstoffencomlex inmasseren c.a.10 min. en speciaal herstellend masker.  
   
   
   
Glycolzuur peelingen hebben een zeer huidvernieuwend effect, daardoor kunnen ze op een breed spectrum aan huidcondities geadviseerd worden.

Bij meerdere peelingen zal er een totale vernieuwing optreden van de bovenste huidlaag. Glycolzuur zijn met name zeer geschikt bij anti ageing behandelingen.

Pigmentatievlekken, littekens, acne, doffe vermoeide huid, huidveroudering en of rimpels kunnen met een glycolzuurpeeling zichtbaar verbeterd worden. Deze peelingen hebben een hoge kwaliteits samenstelling van o.a. natuurlijke wekstoffen. Informeer per telefoon of mail naar deze behandelingen.
 
   
Glycolzuurpeeling € 65,00
Kuur van 3 glycolzuurpeelingen €185,00
Kuur van 6 glycolzuurpeelingen

€ 360,00

   

 
Voor alle bovenstaande behandelingen geld dat een advies belangrijk is welke van deze behandelingen het beste bij uw huid past. U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend advies en huidanalyse.