absolubeaute  |  for Science & Beauty Professionals

Even voorstellen

Lorette van't Hoff

Ik ben werkzaam in het wetenschappelijke en esthetische vakgebied, ''dit heeft zoveel interessante aspecten je raakt nooit uitgeleerd''

Na jaren voor grote internationale cosmetica firma’s gewerkt te hebben, besloot ik mijn reizende functie te beëindigen, en mijn eigen bedrijf op te richten. Het werken voor deze organisaties heeft me de kans gegeven veel te leren van hun expertise. Vervolgens heb ik een studie huidspecialisatie van vier jaar bij een internationaal particulier instituut succesvol afgerond.

Ik heb het Cosmeceutical product Skinphilosophy in eigen beheer en eigendom doorontwikkeld voor het esthetische vakgebied. Skinphilosophy wordt verdeelt in Nederland, België en de Oekraïne. Wij hebben de vaardigheid private label producten aan te bieden en voor u te laten ontwikkelen. 

Ik ben tevens gespecialiseerd in consultancy werkzaamheden en kan ik een diversiteit van bedrijven adviseren in het wetenschappelijke en esthetische vakgebied.

Vanaf 2008 adviseer ik bedrijven voor het werken met C+K huidanalyse apparatuur. Deze bedrijven variëren van wetenschappelijke instanties (universiteiten, onderzoek laboratoria, dermatologen, brandwondencentra, pharmaceutische industrie) tot alle soorten beroepen in het esthetische vakgebied. In 2010 ben ik zelfstandig distributeur Courage+Khazaka Nederland geworden, en heb ik tevens licentie om C+K apparatuur in België te verdelen.

Het Individueel huidconcept is in November 2021 nieuw in het assortiment gekomen, recepturen op maat voor gepersonaliseerde private label huidverzorging producten. De toekomst in huidverzorging. Dit concept ''vrij van alles wat de huid belast'' wordt verdeeld bij dermatologen en het esthetische vakgebied.

Ik schrijf geregeld redactionele artikelen voor het grootste esthetische vakblad in Nederland: De Beauty Professional.