Absolu Beauté - Science & Cosmetics
VRAGEN?    06 10359135

Lorette van’t Hoff

Even voorstellen

Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam ik de cosmetische branche, ''dit vak heeft zoveel interessante aspecten je raakt nooit uitgeleerd''

Absolu Beaute is ontstaan uit de ervaringen in de praktijk voor huidverbetering.

Na vele jaren voor internationale cosmetica firma’s gewerkt te hebben wilde ik graag alle opgedane ervaring gaan toepassen in mijn eigen bedrijf. Het werken voor deze organisatie’s gaf me de kans bij vele bedrijven mee te kijken en te leren van hun expertise.

Door de overtuigende en uitstekende resultaten die wij wisten te behalen met onze apparatuur en producten werden wij al snel gesterkt in de overtuiging dat deze toegankelijk moesten kunnen zijn voor een zeer brede groep van gebruikers.

In onze gedrevenheid om onze cliënten nog beter van dienst te zijn kwamen wij in contact met de meest toonaangevende fabrikanten en leveranciers.

Vanaf 2008 adviseer ik een diversiteit van bedrijven die graag willen gaan werken met C+K huidanalyse apparatuur. Deze bedrijven variëren van wetenschappelijke instanties (universiteiten, onderzoek's laboratoria, artsen, brandwondencentra, pharmaceutische industrie) tot alle soorten beroepen die verbonden zijn met uiterlijke verzorging.

Officieel distribiteur C+K,  DrDerm en SkinPhilosophy

Vanaf 2012 ben ik werkzaam als zelfstandig agent Nederland voor de firma C+K, en verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten voor zowel de wetenschappelijke instanties als beroepen gerelateerd aan de beauty branche.In 2014 werd het assortiment met SkinPhilosopy en DrDerm uitgebreid.