Absolu Beauté - Science & Cosmetics
VRAGEN?    06 10359135

Lorette van’t Hoff

Even voorstellen

 

Ik ben 20 jaar werkzaam geweest in het esthetische vakgebied, ''dit vak heeft zoveel interessante aspecten je raakt nooit uitgeleerd''

Na vele jaren voor grote internationale cosmetica firma’s gewerkt te hebben wilde ik graag al mijn ervaring toepassen in mijn eigen bedrijf. Het werken voor deze organisaties gaf me de kans mee te kijken en te leren van hun expertise. Na jarenlang een reizende functie te hebben gehad ben ik terug naar school gegaan, en heb een vierjarige studie in drie jaar afgerond bij een particulier instituut. Ik opende mijn eigen praktijk in huidverbetering.

Door de overtuigende en uitstekende resultaten die wij wisten te behalen met onze apparatuur en producten werd ik al snel gesterkt in de overtuiging dat deze toegankelijk moesten kunnen zijn voor een zeer brede groep van gebruikers.

In mijn gedrevenheid om onze cliënten nog beter van dienst te zijn kwam ik in contact met de meest toonaangevende fabrikanten en leveranciers.

Vanaf 2008 adviseer ik een diversiteit van bedrijven die graag willen gaan werken met C+K huidanalyse apparatuur. Deze bedrijven variëren van wetenschappelijke instanties (universiteiten, onderzoek laboratoria, artsen, brandwondencentra, pharmaceutische industrie) tot alle soorten beroepen in het esthetische vakgebied.

Het cosmeceutical product Skinphilosophy voor het esthetische vakgebied is in eigen beheer ontwikkeld.

Het Individueel huidconcept is in November 2021 nieuw in het assortiment gekomen, recepturen op maat voor gepersonaliseerde huidverzorging producten. Dit concept ''vrij van alles wat de huid belast'' wordt verdeeld bij dermatologen en het esthetische vakgebied.

Ik schrijf geregeld redactionele artikelen voor het grootste vakblad in Nederland voor het esthetische vakgebied: De Beauty Professional.