absolubeaute  |  for Science & Beauty Professionals

Absolu Beaute is specialist in de distributie van huidanalyse apparatuur in het wetenschappelijke en het esthetische vakgebied.

Courage+Khazaka huidanalyse apparatuur - wereld marktleider meer dan 35 jaar ervaring! Huidanalyse voor Wetenschap, Dermatologie & R&D. 

C+K heeft een breed assortiment van innovatieve apparatuur voor wetenschappelijke toepassingen, en mag zich rekenen tot de wereldwijde gevalideerde standaard.

Vergroot uw succes

Wilt u vooroplopen in de huidige markt en tegelijkertijd groeien in specialisatie? Absolu Beaute is de beste partner voor huidanalyse apparatuur en voor huid specialistische producten. 

Met geavanceerde huidanalyses onderscheid u zich als beroeps-professional en creëert u mogelijkheden om duurzame omzetstijging te realiseren. 

Absolu Beaute werkt alleen met toonaangevende innovatieve merken met resultaat gerichte behandeltechnieken voor huidverbetering en huidverjonging. Wij bieden maximale ondersteuning zodat je je kunt onderscheiden als huidspecialist met kennis en resultaat.

Op Maandagmiddag 11 Juli om 13.30 uur organiseren wij een online informatie meeting over het Individueel Huidconcept.

Wil je meer weten over deze manier van werken meld je dan nu aan