Absolu Beauté - Science & Cosmetics
VRAGEN?    06 10359135

Maak zelf een creme op maat voor uw klanten

Positioneer het individuele huidconcept als uw eigen merk.

Consumenten zijn tegenwoordig beter dan ooit geïnformeerd over cosmetische ingrediënten en weten precies wat ze verwachten van hun gezichts- en huidverzorging. Omdat de huid voortdurend verandert en wordt blootgesteld aan verschillende invloeden, willen consumenten de verzorging actief ervaren en perfect afgestemd hebben op hun huidige huidconditie.

Met een computerondersteunde huidanalyse van 's werelds marktleider op het gebied van huidanalyse-apparatuur, meet en documenteert u nauwkeurig de huidige huidconditie en de biologische leeftijd van de huid met behulp van verschillende sondes en een hoog-resolutie camera. Op basis van de meting bepaalt de software een formule op maat uit 15 innovatieve actieve ingrediënten en twee hoogwaardige basiscrèmes. Op basis van de analyse stelt u en/of uw team een verzorgingsproduct samen om de individuele huidconditie te verbeteren in overeenstemming met de actuele huidbehoefte.

Hoe gaat het in zijn werk?

Professionele huidanalyse een nauwkeurige analyse van de huid is een centraal onderdeel van het Individueel huid concept, daarom neemt u metingen direct op de huid. De verschillende meetsondes geven waarden over de actuele huidconditie. De meting is eenvoudig en vlot uit te voeren. In het individuele programma wordt er een meting gemaakt van vocht, sebum en elasticiteit - collageen.

Het belang van vocht en sebum meten:   

Een simpele meting van vocht en sebum, levert een schat van kennis op van de huid. Met het blote oog zijn deze waardes lastig te bepalen. Een meting van vocht geeft direct inzicht of één of meer van deze belangrijke processen van verplaatsing van vocht in de dermis verstoord is . De microcirculatie processen van verplaatsing van vocht in de huid [TEWL] moet in synergie werken met aanwezigheid van vetstoffen. Als er in één van deze processen een mankement optreed zal als eerste het vocht versneld uit de huid verdampen, ook wel een versneld ''transepidermal waterloss'' genoemd, wat een domino effect in de hele cel ontwikkeling kan veroorzaken.  

De zuurmantel ook wel de microbiome van de huid genoemd kan uit balans raken en de nodige problematiek op de huid veroorzaken. De microbiome kan worden verbeterd door een gerichte toevoer van vocht en vet, maar je moet wel weten welke noodzakelijk is!

Elasticiteit-collageen meting de pijler van anti-ageing:

De aanwezigheid van collageen in de huid en/of dat past bij onze biologische leeftijd, speelt een belangrijke rol in ageing. Er zijn veel oorzaken te noemen waarom collageen vroegtijdig kan verminderen in onze huid, interne en externe leefomstandigheden spelen een belangrijke rol, alsook erfelijkheid. Door elasticiteit te meten kan je collageen verlies in de huid accuraat bepalen en inspringen met de juiste product samenstelling. Als huidverslapping om een andere reden opspeelt dan vroegtijdige veroudering, kan dat met deze meting ook geanalyseerd worden.

Ik zie wat jij niet ziet

Een huidcamera analyseert belangrijke condities in de huid zoals pigmentstoornissen en erytheem. De mate van droogte in de huid is reeds bepaald door een sebum meting, maar de effecten die deze droogte geven op het huidoppervlak ‘’het microreliëf ’’  wordt door de camera geanalyseerd op: de aanwezigheid van schilfertjes, en de mate van verhoorning van de huid.

Droogtelijntjes of diepere rimpels worden in de analyse nauwkeurig gemonitord en gekoppeld aan de biologische leeftijd van de huid. Met andere woorden kan vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door bv zonschade in een vroeg stadium worden herkend. Diverse onzuiverheden en porie activiteit analyseren en complementeren het onderzoek. Indien de specialist vind dat er aanvullend onderzoek van bepaalde huidcondities noodzakelijk is, kan dit in een aanvullend programma gedaan worden.

Ingrediënten volgens recept   

De analyse vormt de basis voor de receptuur van de crème die precies is afgestemd op de huid. De software toont na de huid meting het individuele recept voor een dag en nacht verzorging. Indien de huid na analyse een specifieke behoefte weergeeft, toont de software ook een recept voor een specialiteit product waar de huid mee behandeld kan worden.

De basis - vrij van alles wat de huid belast

Om nog individueler op afzonderlijke huidproblemen te kunnen acteren, heeft u eerst de juiste basis nodig. Voor de verschillende basishuidtypen zijn 2 basiscrèmes met verschillende vet- en watergehaltes beschikbaar. De basis crème zorgt sowieso voor stabilisatie van TEWL en hydratatie in de huid. Deze basis crèmes zijn vrij van: schadelijke emulgatoren, minerale olieproducten, conserveringsmiddelen, parfum- en kleurstoffen, microplastics en parabenen.

Aangezien de individuele huidverzorgingsproducten geen allergene ingrediënten bevatten, kunt u bij diverse huidcondities al na enkele dagen zeer goede en zichtbare resultaten boeken.

Alle voorkomende huidcondities kunnen behandeld worden met het individueel huidconcept en werken uitmuntend voor de paraplu van photo-ageing zoals vroegtijdige huidveroudering,  pigmentstoornissen, huidverslapping en rimpelvorming, roodheid en een oneffen huidreliëf veroorzaakt door verstoorde afschilfering van de huid.

U kunt doelmatige aanvullende therapie verzorgen voor: eczeem, psoriasis, neurodermatitis, acne, rosacea, extreem droge-gevoelige huid en striae.

Alle conventionele crèmes (W/O of O/W crèmes) bevatten emulgatoren tussen de olie- en waterfase. Het individueel huidconcept combineert de bevindingen van de moderne wetenschap, wij gebruiken geen conventionele emulgatoren en in plaats daarvan HPC (gehydrogeneerde phosfatidylcholine) als lecithine.

Actieve micro verpakte ingrediënten    

De actieve ingrediënten worden beschermd door inkapseling en hebben een transpoortsysteem. Ze hebben tevens een uitstekende verdraagzaamheid op de huid en geven een gelijkmatige opname en verdeling. Er wordt een reserve depot in de huid gecreëerd met een 24H effect. Houdbaarheid is 24 maanden na fabricage en houdbaarheid na opening 6 maanden.

Enkele voorbeelden van de actieve ingrediënten zijn:

Ceramide 3 Micro Emulsie, Co-enzym Q10 Concentraat, Hyaluronzuur Micro-emulsie, Panthenol Concentraat. Vitamine A, C, E in  micro-emulsie en meer.

Meer dan een mooie verpakking

Volgens het recepturenprotocol mengen we de ingrediënten nu met de basiscrème tot een gladde emulsie. De crème wordt in een airless dispenser gevuld dit is zeer hygiënisch, omdat de crème na het speciale vulproces niet in contact komt met zuurstof, dus niet met micro-organismen. De crème hoeft niet extra te worden geconserveerd. De airless dispensers garanderen een maximale stabiliteit van de werkzame stoffen gedurende de hele gebruiksperiode.

Het beste komt aan het eind

Een goed product dat doeltreffend en resultaatgericht is, is één ding. Het moet echter op een  doeltreffende manier worden gepresenteerd. Wat heb je immers aan de meest ingenieuze crème als niemand ervan weet? Het verkoopsucces hangt in hoofdzaak af van de marketing van het product. Je hoeft geen bureau in te huren om je nieuwe huidconcept te promoten, dat doen wij voor jou.

Behalve het economische aspect - maak naam met je eigen merk

Uw exclusieve etiket wordt gecreëerd volgens uw wensen en uw huisstijl. In nauwe samenwerking met u maakt ons grafisch team ontwerpen waaruit u het gewenste ontwerp kunt kiezen. Bovendien kunnen wij u voorzien van artwork voor een flyer en een poster met algemene informatie waarmee u uw klanten uitgebreid informeert en hun aandacht vestigt op deze speciale service van uw praktijk.

De verborgen ster je bent een merk! 

Deze service die je bied is uniek en garandeert een exclusief product verkoop in uw directe omgeving. Tevens werkt u onderscheidend van concurrentie uw product is niet op internet te koop. Het verhoogt loyaliteit van consumenten door individuele oplossingen, dit zal nieuwe klanten aantrekken door directe aanbevelingen. Een ander aantrekkelijk economisch voordeel is dat u uw eigen verkooprijs kan bepalen voor het individueel product ‘’het is immers uw eigen merk’’ dit resulteert in een significante omzetvermeerdering.

Presentatie

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je meer willen weten over het individueel huid concept? Op Maandagochtend 7 Februari 2022 van 9.30 t/m 12.00 uur geven wij een online presentatie over het individueel huidconcept, meld je nu aan:

Reserveren via ons contactformulier